Weekendje Weg Bingo Actie

Spannende Tombola acties in Juli: Doe mee en win!

De maand juli is alweer aangebroken en bij Tombola betekent dat volop spanning en sensatie! Maak je klaar voor een reeks geweldige bingo’s, epische acties en toffe prijzen die je niet wilt missen. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten.

Lady Diamond avatar geplaatst in Online casino door Jaimy Isarin
op 11 juli 2024
Weekendje Weg Bingo Actie
Weekendje Weg Bingo Actie

​ Win een Weekendje Weg Bingo bij Tombola

Op maandag 15 juli van 20:00 tot 22:00 uur is het bijj Tombola weer tijd voor de Win een Weekendje Weg Bingo. Deze online bingo staat garant voor een Full House prijs van maar liefst €300. Maar dat is nog niet alles! De hoofdprijs is een all-in weekendje weg voor twee personen bij Fletcher Hotels, inclusief:

  • 2x hotelovernachtingen
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x heerlijk 3-gangen diner

Iedere speler die minimaal 10 rondes meedoet tijdens deze twee uur maakt kans op deze fantastische hoofdprijs. Mis het niet, doe mee en wie weet kun jij snel met liefje, moeder of buurman een gezellig een weekendje weg plannen!

Onetime Bingo CP 22 Juli

Onetime Bingo

Maandag 22 juli belooft weer een epische avond te worden met de Onetime Bingo. Van 20:00 tot 22:00 uur maak je kans op een gegarandeerde Full House prijs van €400. En dat is nog niet alles: er zijn ook vier mystery Full House prijzen van maar liefst €1.000 elk! Zet deze datum in je agenda, kijk ondertussen mee met de livestream en speel mee voor een kans op deze geweldige prijzen.

Meedoen met deze mooie acties?

Tombola Buttonv2

Tombola

Speel Online Bingo
Big Bang Bingo CP 29 Juli

Big Bang Bingo

Sluit de maand in stijl af met de Big Bang Bingo op maandag 29 juli. Van 20:00 tot 22:00 uur is de Full House prijs gegarandeerd €333. De absolute klapper van de avond is de mystery Big Bang hoofdprijs van €3.333. Dat wordt alsnog een leuke vakantie boeken als je deze te pakken krijgt! Kortom, dit is een bingo-avond die je niet wilt missen!

Iedereen Wint CP 22 Juli

Iedereen Wint: 1-90

Vanaf woensdag 10 juli t/m maandag 22 juli kun je meedoen aan de Iedereen Wint: 1-90 actie. Iedere speler mag op de website van Tombola gratis een nummer kiezen tussen 1 en 90. Bij deelname win je minimaal €1 speelgeld.

Als jouw gekozen nummer getrokken wordt, win je €5. Als het getrokken nummer er 1 of 2 getallen naast zit, win je €2. De trekking vindt plaats op maandag 22 juli om 20:30 uur. Extra spannend: er worden vijf mystery prijzen van €100 speelgeld uitgereikt aan vijf willekeurige deelnemers!

Hoogste Bingo Ooit Onetime

Hoogste Bingo ooit met Onetime

​Bingo-fans opgelet! Je hebt het vast al voorbij zien komen bij de Grote Bingo Show: Onetime gaat nieuwe hoogtes bereiken met een epische bingo-ballonvlucht! Bingo spelen in een luchtballon, tussen de wolken. Jij en je beste maatje kunnen erbij zijn!

Zeven gelukkige winnaars krijgen de kans om deel te nemen aan deze unieke ervaring door zich in te schrijven via onze website. Deze winnaars mogen elk één persoon meenemen op dit avontuur, dat bij goed weer op 7 september plaatsvindt, waarschijnlijk in de buurt van Lochem.

Ben je nu al enthousiast? Dan hebben we nog meer goed nieuws. Voor de spannende bingo-ballonvlucht gaan we eerst gezellig een hapje eten. Daarna is het tijd om samen het luchtruim te verkennen en op grote hoogte bingo te spelen! Kun jij al raden wat je kunt winnen tijdens de vlucht? Nee, geen parachute!

Wat kun je winnen?

  • Etentje
  • Luchtballonvaart voor 2 personen
  • Een onvergetelijk avontuur!

Hoe kun je meedoen?

Wil jij ook kans maken op deze geweldige ervaring? Dan is meedoen eigenlijk heel simpel! Want je leven verrijken, hoeft niet moeilijk te zijn! Hieronder vindt je een link, klik daarop, en vul je gegevens in. Versturen, afwachten en manifesteren maar!

Stap 1: Klik op deze link
Stap 2: Vul de gevraagde gegevens in
Stap 3: Formulier versturen

Wees er snel bij, je hebt nog tot Augustus de tijd om je in te schrijven! Wie weet zweef je straks, al bingo spelend, met ons door de lucht!

on air