Olympische Spelen 2024 Parijs

Een Olympische droom die uitkomt

Zaterdag 3 augustus markeert een bijzondere dag in mijn leven. Samen met mijn gezin ga ik eindelijk naar de Olympische Spelen, een evenement dat al decennialang op mijn bucketlist staat. De reis begint bij het Team NL huis, waar we 's middags alvast de sfeer opsnuiven en feest vieren met andere Nederlandse supporters. Later die avond nemen we plaats in het imposante Stade de France stadium, om live getuige te zijn van de atletiekwedstrijden.

Armijn geplaatst in Sport door Armijn Meijer
op 1 augustus 2024
Olympische Spelen 2024 Parijs
OS Droom

Van jeugdige droom tot Olympisch feest

Atletiek heeft altijd een speciale plek in mijn hart gehad. Sinds de jaren '80 ben ik gefascineerd door de sport, en ik herinner me nog goed hoe ik als kind vol bewondering naar de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Los Angeles in 1984 keek. Die avond besloot ik dat ik ooit zelf aanwezig wilde zijn bij dit grootste sportevenement ter wereld. Hoewel mijn eigen atletiekcarrière kort was, ben ik nu in de gelegenheid om als fan deze droom te verwezenlijken.

Het programma van deze zaterdag belooft een waar spektakel te worden, met hoogtepunten zoals de finale kogelstoten voor mannen en de finale van de 100 meter voor vrouwen. En als kers op de taart hopen we Femke Bol te zien schitteren in de 4 x 400 meter estafette, net zoals ze eerder dit jaar deed met haar indrukwekkende gouden race op het WK.

Wedden op de Olympische Spelen 2024

Betmgm Header

BetMGM

WED €10 SCOOR €50
Leovegas Review

LeoVegas

100% FREE BET tot max. €50!
Logo Jacks.nl

Jack's.nl

€60 aan gratis weddenschappen
OS Programma 3 Augustus 2024

Legaal wedden op de Olympische Spelen

Maar er is meer. Om de ervaring compleet te maken, heb ik besloten om een extra dimensie toe te voegen door te wedden op de wedstrijden. Tegenwoordig kun je legaal gokken op de Olympische Spelen bij verschillende sportsbooks zoals Unibet, bet365, Betnation en meer dan tien andere aanbieders. De keuze aan weddenschappen is overweldigend, maar dit keer kies ik voor de makkelijke weg en zet ik in op de topfavorieten. Geen betbuilders of andere specials voor mij, want ik heb er eerlijk gezegd niet veel verstand van. Laten we hopen dat de beste winnen, wat volgens de bookmakers vaak de topfavorieten zijn, zoals Sha'Carri Richardson met odds van 1.49. Hoewel ik meer dan 2000 euro zou moeten inzetten om mijn reis naar Parijs te bekostigen, doe ik het vooral voor de fun en om lekker te kunnen schreeuwen vanaf de tribunes.

Een onvergetelijke dag

Wanneer we na deze onvergetelijke dag weer huiswaarts keren, zal ik de balans opmaken. Wat hebben we allemaal gezien? Welke herinneringen nemen we mee? En, wie weet, wat hebben we gewonnen met onze inzetten? Eén ding is zeker: deze dag in Parijs, met mijn gezin en de Olympische Spelen, zal voor altijd een gouden randje hebben. In mijn volgende column zal ik onze weddenschappen evalueren en zien hoeveel geluk we hebben gehad. Het belooft een spannende terugblik te worden op een dag vol sportieve hoogtepunten en persoonlijke overwinningen.

on air