Onetime Hoogste Bingo

De winnaars zijn bekend:

Onetime heeft het gedaan! Na een succesvolle wervingscampagne en een overweldigend aantal aanmeldingen zijn de winnaars bekendgemaakt voor de meest spectaculaire bingo ooit: een bingo-ballonvlucht! Deze unieke ervaring zal plaatsvinden op zaterdag 7 september, waar we met twintig gelukkige deelnemers de lucht in gaan boven Borculo, vanuit Buitencentrum Kerkemeijer. Dit avontuur, waarbij we de hoogste bingo ooit gaan spelen in een luchtballon, belooft een ware sensatie te worden.

Armijn geplaatst in Casino Spellen door Armijn Meijer
op 2 september 2024
Onetime Hoogste Bingo

Een wereldrecord in de maak

Met zeven winnaars, elk vergezeld door een plus één, vormen we met het Onetime gezelschap van twintig bingo-liefhebbers die gezamenlijk de lucht in gaan. De deelnemers komen uit alle hoeken van Nederland, wat dit evenement een echte nationale happening maakt. Van Groningen tot Limburg, deze avonturiers zijn klaar om de wolken te trotseren en een wereldrecord te vestigen: de hoogste bingo ooit gespeeld!

Een spectaculair programma

Voordat we de ballon instappen, beginnen we met een gezellig diner om de sfeer erin te brengen. Daarna is het tijd voor het hoogtepunt: de ballonvlucht zelf, waar we niet alleen genieten van het prachtige uitzicht, maar ook van een spannende bingoronde, compleet met entertainment aan boord. Lady Diamond zal de bingo-nummers draaien, terwijl zanger Niek Vianen ons muzikaal begeleidt onder de sterrenhemel (of hopelijk een stralende avondzon). The Turtle zorgt ervoor dat iedereen zich comfortabel en veilig voelt tijdens deze unieke ervaring.

Online bingo spelen

Winnitt Logo Thumb

WINNITT

Binnenkort Bingo bij WinnItt!

De winnaars!

Uit de maar liefst 600 inzendingen hebben wij de volgende leuke mensen geloot! Wij wensen alle winnaars veel plezier met hun bingo ballonvlucht!

Maicel +1
Patricia + Margi
Renate +1
Diana
Hanneke + Addy
Michel
Anissa +1
Elise +1

Uitzwaaien en meer

Wil je ons graag uitzwaaien? Dat kan! We vertrekken rond 18:30 uur vanuit Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo. Kom langs en geef onze deelnemers een warm afscheid voordat ze de lucht in gaan voor deze onvergetelijke belevenis. En als kers op de taart, zal een filmcrew alles vastleggen zodat we dit speciale Onetime-moment kunnen herbeleven en delen met iedereen die erbij wil zijn, al is het maar virtueel.

Dank aan alle deelnemers

We willen iedereen bedanken die zich heeft aangemeld voor deze unieke kans. De winnaars zijn geselecteerd door middel van een loting, net zoals een echte online bingo betaamt. We hopen dat alle deelnemers net zo enthousiast zijn als wij bij Onetime, want we zijn klaar om de geschiedenisboeken in te gaan! Laten we samen dit hoofdstuk schrijven en de wereld tonen hoe bingo op grote hoogte gespeeld wordt.

Tot zaterdag en blijf ons volgen voor meer updates over dit gave avontuur!

on air