Tombola Acties

Mis het niet: De leukste Tombola op een rij

De Tombola-acties blijven maar komen, en ze zijn leuker dan ooit! Benieuwd wat Tombola voor jou in petto heeft? Dan hebben we goed nieuws! In dit artikel nemen we je mee langs een aantal aankomende Tombola promoties die je zeker niet wilt missen.

Van de succesvolle 'Iedereen Wint' actie tot spannende bingo-avonturen, er is voor ieder wat wils. Mis geen enkele kans om te winnen en ontdek welke leuke verrassingen Tombola voor jou heeft klaarliggen. Let's go!

Lady Diamond avatar geplaatst in Online casino door Jaimy Isarin
op 30 mei 2024
Tombola Acties

Iedereen wint actie groot succes!

Een terugkerende Tombola actie is natuurlijk de ‘Iedereen Wint actie’! De trekking van deze succesvolle ‘Iedereen wint actie’ in tijdens de online bingo de Onetime Bingo en deze kon je weer live mee kijken tijdens de Onetime Tombola stream op de laatste maandag van de maand.

Tijdens de ‘iedereen wint actie’ kun je op de website van Tombola jou favoriete nummer van 1 tot en met 90 doorgeven. Dat kan vaak tot 17:00 op dezelfde dag van de trekking. Raad je precies het juiste nummer, krijg je de volgende dag maar liefst €5 euro speeltegoed bij geschreven. Zit je er 1 of 2 naast krijg je €2 euro en iedereen die meedoet krijgt sowieso €1 euro. Vandaar de naam van de actie!

 

IW Perentagesv2 (1)

Wat zijn de populairste nummers?

Tombola heeft de laatste keer de statestieken bijgehouden, en wat bleek: mijn favoriete nummer 23, is het ook het favoriete nummer van heel veel tombola spelers! Tijdens een tussenstand bleek nummer 17 toch wel het meest populair. Nummers in de 80, op de 88 na, zijn het minst populair!

Ben jij ook gek op online bingo?

Tombola Buttonv2

Tombola

Speel Online Bingo
Armijn Tombola Bingo Live Trekking

Trekking tijdens de livestream

Tijdens de laatste ‘Iedereen wint actie’ werden er zelfs 5 extra prijzen van €100 euro verloot onder de deelnemers! De 5 winnaars werden de volgende dag op de hoogte gesteld en natuurlijk stond het speelgeld er meteen bij. Onze eigen Armijn mocht, tijdens de Tombola livestream op YT, het winnende nummer uit de ballenmachine toveren, en dat werd nummertje 42!

De livestream werd weer druk bezocht en er werd gezellig mee gekletst en bingo gespeeld! Armijn gaf tijdens deze live bingo uitzending nog meer leuke prijzen weg aan de mensen in de chat. Wil jij de vogende keer ook de livestream meekijken en zo kans maken op extra prijzen? Volg ons YouTube account, wordt lid en zet het belletje aan, zodat jij een notificatie krijgt zodra we live gaan.

Bingo Route 75 Tombola

De vaste Route75 Bingo op Tombola

Bingo75 fans opgelet. Een oude, vertrouwde actie op tombola is natuurlijk Route75! Beleef de mooiste route voor de Bingo75 spelers! Elke week op woensdag en zondagavond van 20:00 tot 22:00 speel je Route75 op de website van Tombola! Je speelt mee voor een gegarandeerde full house van €50. Iedere week is Route75 te spelen, lekker die vastigheid!

Expeditie Bingo Tombola

Expeditie Bingo!

Of ben jij toch meer van de plaatjes bingo? Ga dan elke woensdag & zaterdag van 20:00 tot 22:00 op Expeditie bij Safari Bingo bij Tombola! Hier kun je ook met een kleine inzet bingo spelen De Full House prijs = €30 gegarandeerd als jij 1, 2 of 3 tickets van 50 cent koopt! Klaar voor avontuur op de steppe van Afrika?

Lente Bingo Actie

Lente Bingo op Tombola

Na al die regenachtige dagen zijn we ondertussen wel toe aan de zomer, maar toch kun je op Tombola nog steeds gezellig meedoen met hun kleurrijke Lente Bingo! Elke dinsdag, zolang het lente is, kun je meespelen met hun bingo van 20:00 tot 22:00. Win gegarandeerd €175 met hun Full House prijs!

on air