Knuffelbeertje En Armijn Tombola

De derde Grote Bingo Show op 24 juni

Het belooft weer een mooi feestje te worden, want de derde Grote Bingo Show staat voor de deur! Maandag 24 juni, van 20:00 tot 22:00 uur, verwelkomen The Great One, Lady Diamond en The Turtle je in de Onetime studio in Zuidlaren voor een avond vol gekkigheid. Deze bingo avond belooft weer een geweldige ervaring te worden, compleet met bingo, hapjes, drankjes en een heerlijk buffet.

Lady Diamond avatar geplaatst in Online casino door Jaimy Isarin
op 20 juni 2024
Knuffelbeertje En Armijn Tombola
Samiera Waarzegster
Waarzegster Samiera

Speciale gasten en verrassingen

Naast de gebruikelijke bingo spanning en onze huiszanger, Niek Vianen, kunnen de aanwezige prijswinnaars zich verheugen op een bijzondere ervaring: een waarzegster zal aanwezig zijn om handen te lezen en tarotkaarten te leggen. Wie weet wat de toekomst in petto heeft! Misschien een volle kaart?

Ook is het altijd leuk dat de Tombola spelers elkaar eindelijk eens in het echt kunnen zien, e samen live bingo kunnen spelen in plaats van alleen online bingo! En natuurlijk zijn er weer toffe Tombola goodies beschikbaar voor alle tombola spelers die de studio bezoeken, al is de zwarte Tombola badjas moeilijk te overtreffen!

Niek Vianen Grote Bingo Show Tombola
Polonaise tijdens de show

Live Bingo Show op YouTube

We gaan tijdens de Tombola Bingo live op ons YouTube kanaal om van deze bingo avond een gezellige show te maken. Uiteraard neemt er weer een Tombola-speler plaats op de leren stoel, zal Niek zijn vrolijke deuntjes weer spelen, en gaan we de waarzegster eens flink aan de tand voelen.

De livestream, die ook te vinden is via de website van Tombola, start wanneer de Tombola Bingo begint om 20:00 uur en duurt tot 22:00 uur. Dubbele gezelligheid dus, wanneer je bingo speelt bij Tombola én tegelijk meekijkt met de livestream. Ook maak je tijdens de uitzending kans op extra prijzen!

Let op: Tijdens deze livestream wordt er ook belangrijk nieuws gedeeld. Meer informatie volgt snel, maar dit wil je niet missen!!

Bingo je ook mee op de 24ste?

Winnitt Logo Thumb

WINNITT

Binnenkort Bingo bij WinnItt!
Bingo Show Poster

Kans op grote prijzen

Tijdens de Tombola Bingo heeft elk bingospel een verrassings Full House prijs, oplopend tot wel €1.500. Dit betekent dat er gedurende de avond volop kansen zijn om geweldige cashprijzen te winnen.

Ben je 24 jaar of ouder en wil je meedoen aan deze spectaculaire bingo avond op Tombola? Meld je dan gratis aan, profiteer van de mooie welkomstbonus en koop vanaf 20:00 uur je kaartjes bij Bingo90, al vanaf 10 cent per stuk.

Mis deze unieke en vooral gezellige bingo ervaring niet en maak kans op prachtige prijzen in een sfeervolle en feestelijke omgeving. Zorg dat je de livestream bent op 24 juni voor een onvergetelijke Grote Bingo Show!

Weekendje Weg Bingo Actie

Weekendje weg Bingo bij Tombola

Kun je niet wachten met bingo te spelen tot maandag, dan heeft Tombola vanavond ook een leuke actie klaarstaan! Want van 20:00 tot 22:00 = Weekendje Weg Bingo! Wil jij kans maken op een weekendje weg voor 2 personen bij Fletcher Hotels incl. 2x overnachting, 2x ontbijt en 2x diner? Speel dan minimaal 10 bingo90 potjes tijdens deze actie om kans te maken op deze fantastische prijs! Actie geldig vanaf 24 jaar.

on air